ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ


Προσπαθούμε να δρομολογήσουμε όλες τις παραγγελίες σας εντός 2 εργάσιμων ημερών, σε μερικές περιπτώσεις όμως μπορεί να χρειαστούν έως και 3 εργάσιμες ημέρες για να δρομολογηθούν. Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο, αντιληφθούμε πως θα υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση από την προαναφερόμενη, θα σας ενημερώσουμε εντός 48 ωρών από την στιγμή που κάνατε την παραγγελία σας. Σε περιόδους εκπτώσεων, η διαδικασία μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας!ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


ΕΛΛΑΔΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, 1-5 εργάσιμες μέρες.
Έξοδα Αποστολής: 4€ (δωρεάν για παραγγελίες +60€)


ΚΥΠΡΟΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, 3-7 εργάσιμες μέρες.
Έξοδα Αποστολής: 8€ (δωρεάν για παραγγελίες +100€)


ΔΙΕΘΝΩΣ

ΕΛΤΑ (Ελληνικό Ταχυδρομείο)
ΕΥΡΩΠΗ Έξοδα Αποστολής: 10€, 5-14 εργάσιμες μέρες.
ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Έξοδα Αποστολής: 10€, 7-21 εργάσιμες μέρες.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληρωμές γίνονται με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro), Τραπεζική Κατάθεση ή με Αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα, χωρίς επιπλέον χρέωση).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΚΤΟΣ Ε.Ε.

Όλες οι παραγγελίες στο εξωτερικό (δεν συμπεριλαμβάνεται η Κύπρος) πραγματοποιούνται με ΕΛΤΑ. Παρακαλούμε να είστε σίγουροι πως μας δίνετε τα σωστά και ακριβή στοιχεία αποστολής, καθώς η MÉRBABE δεν είναι υπεύθυνη για καθυστερήσεις παράδοσης ή για χαμένα δέματα λόγω λάθους/ανακριβών στοιχείων αποστολής. Φόροι και χρεώσεις τελωνείου κτλ. είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟΣ  Μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής που λάβατε με email, εδώ
https://www.taxydromiki.com/track

ΔΙΕΘΝΩΣ Μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής που λάβατε με email, εδώ:
 https://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx

Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδεθείτε στον MÉRBABE λογαριασμό σας και να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας.ΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


ΕΛΛΑΔΑ

Οι πελάτες στην Ελλάδα που επιθυμούν αλλαγή ή επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email (info@merbabe.gr) εντός 24 ωρών από την στιγμή που παραλήφθηκε το δέμα.

Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία. Επιστροφές που θα φτάνουν σε μη ικανοποιητική κατάσταση ή που μπορεί να χαθούν κατά την διαδικασία επιστροφής από εσάς (να παίρνετε αριθμό αποστολής), δεν θα γίνονται δεκτές και η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά του πελάτη.


Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται αλλαγές/επιστροφές στα σκουλαρίκια.


Εάν το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παραλαβή, προσφέρουμε είτε νέο (ίδιο) προϊόν είτε επιστροφή χρημάτων.


  • Για αλλαγή, το κόστος είναι 8€ με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. (Λέγοντας τα στοιχεία αποστολής μας και χρέωση παραλήπτη)
  • Για επιστροφή, το κόστος είναι 4€ με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. (Λέγοντας τα στοιχεία αποστολής μας και χρέωση παραλήπτη)

            Η αποστολή της αλλαγής/επιστροφής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από εσάς εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επικοινωνία μας μέσω email.  


             Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, κάνουμε κατάθεση, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε, την καθαρή αξία της παραγγελίας σας (το κόστος των κοσμημάτων δηλαδή, όχι τα έξοδα αποστολής) ή των επιστρεφόμενων προϊόντων, μείον -4€ τα έξοδα της επιστροφής του δέματος, εντός 7 εργάσιμων ημερών. 

Προσοχή! Μπορείτε να επιστρέψετε το δέμα με όποιον άλλον τρόπο και μεταφορική επιθυμείτε, με δική σας χρέωση και ευθύνη. Μέχρι να φτάσει το δέμα ξανά στα χέρια μας όμως υπεύθυνοι είστε εσείς και σε περίπτωση απώλειας δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε την διαδικασία.


Τα εκπτωτικά προϊόντα δεν αλλάζονται και δεν επιστρέφονται!ΔΙΕΘΝΩΣ

Η MÉRBABE δέχεται επιστροφές μόνο εάν το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παραλαβή. Σε αυτές τις περιπτώσεις προσφέρουμε ένα νέο ίδιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email (info@merbabe.gr) εντός 24 ωρών από την στιγμή που παραλήφθηκε το δέμα. Δυστυχώς, δεν δεχόμαστε αλλαγές.